Over ons

Over ons2018-11-15T16:26:08+01:00

De Zorggroep is volop in beweging. We hebben de ambitie om toonaangevend te zijn in de zorg voor en het welzijn van kwetsbare ouderen. Dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we ambitieuze, vooruitstrevende collega’s nodig die met een frisse blik hun hart volgen. Collega’s die verantwoord en weloverwogen van de regeltjes durven afwijken als dat de zorg voor de cliënt ten goede komt. Collega’s die niets liever doen dan samenwerken: met de cliënt, met collega’s, met mantelzorgers en vrijwilligers en met andere organisaties die kunnen bijdragen aan een mooier leven voor de kwetsbare ouderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Ons interne kompas daarbij zijn de kernwaarden respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid. Herken jij jezelf in dat profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Lef & lof

Je moet het maar durven. Grenzen verleggen en buiten de gebaande paden lopen. Wij motiveren collega’s om vanuit hun professie hun hart te volgen. Onze cliënten zijn afhankelijk van hun zorgverleners. Het valt niet mee om in een druk werkschema dagelijks tientallen beslissingen te nemen.  Dan is het goed dat onze collega’s besluitvaardig zijn. Onze teams zijn zelf organiserend, waardoor zij onderling tot besluiten moeten komen. Daar is lef voor nodig, maar daardoor bruist het ook binnen de Zorggroep. Heb jij voldoende lef om onze collega te worden?

Kennis van ouderen

Wij richten ons niet alleen op het vermijden of bestrijden van narigheid en ziekte, maar willen vooral ook waarde toevoegen aan het welbevinden van ouderen. Niet kennis van de ouderenzorg, maar ouderen kennen maakt ons koploper. Oprechte aandacht voor onze cliënten dus. Werkelijk luisteren met oprechte aandacht is een belangrijke competentie van de zorgprofessional. Het is ons streven dat onze zorg geen triest eindstation van een veelzijdig leven is, maar een mogelijkheid om nog een zo mooi en betekenisvol leven te leiden dat ertoe doet.

Carrièremogelijkheden

Wij vinden het belangrijk om collega’s langere tijd aan ons te binden. Waardevolle kennis en ervaring behouden we immers graag. Daarom zorgen wij dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daar hoort ook bij dat wij kijken naar de stappen die jij in jouw loopbaan wilt maken. Dat kan een stap omhoog, maar ook opzij zijn. Daarnaast biedt de Zorggroep een uitgebreid pakket aan trainingen, workshops en mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Leren en ontwikkelen is essentieel om koploper te worden in zorg en welzijn, maar ook voor collega’s om met plezier hun werk te doen.

Arbeidsvoorwaarden

Alle medewerkers van de Zorggroep vallen onder de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je kunt dus rekenen op 8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn wij aangesloten bij pensioenfonds PGGM en hebben wij met een aantal zorgverzekeraars collectiviteitsafspraken gemaakt, zodat al onze medewerkers goed verzekerd zijn. Ook hebben wij een aantrekkelijke regeling voor de aanschaf voor een fiets en voordelige afspraken met lokale sportscholen. Zo proberen wij dagelijks niet alleen de beste zorg te leveren aan onze cliënten, maar ook een goede werkgever te zijn voor onze medewerkers.

Vertrouwenspersoon

Als medewerker kun je op het werk geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Bij ons wordt dit gedrag niet getolereerd. Wij vinden het belangrijk dat als een medewerker hiermee geconfronteerd wordt, terecht kan bij een vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon voor de Zorggroep is Gerda Arends. Zij is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op telefoonnummer 024 – 3605532 (centraal meldpunt).

Contact en informatie

De afdeling HR is de toegangspoort voor alle nieuwe collega’s bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Hier kan je terecht voor informatie, advies, sollicitaties en alle vragen over onze vacatures. Onze collega’s zijn je graag van dienst.
Bel 088-0564399, of e-mail werken@znwv.nl

Werken bij

Veel succes met jouw sollicitatie en wellicht tot ziens!

Collega’s vertellen

Leerhuis Boerhaavehof opent deuren voor zorgtalent

Innovatieve samenwerking tussen onderwijs en zorg Vanaf dinsdag 18  februari, heeft het gloednieuwe woonzorgcentrum Boerhaavehof de fraaie ondertitel 'Leerhuis' verworven. Zestien nieuwe zorgtalenten starten dan met een werkleertraject waarbij de zorg voor kwetsbare ouderen en een professionele opleiding hand in hand gaan. Het leerhuis is [...]