EmailTwitterFacebookLinkedIn

Leerwerkplekken

Op al onze locaties in Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten leiden wij leerlingen VIG (niveau 3) en verpleegkunde (niveau 4+ vig diploma) op.  Gedurende je opleiding word je geplaatst op tenminste twee verschillende afdelingen: een somatische afdeling en een PG-afdeling. Zo doe jij uitgebreide werkervaring op en ben je straks breed inzetbaar in de ouderenzorg. En wat helemaal mooi is: na het behalen van je diploma heb je bij ons baangarantie.

Werken & leren bij de Zorggroep

Uiteraard ga je niet aan de slag zonder goede begeleiding. Ervaren collega's helpen je op weg en samen met de coach van school, de werkbegeleider en de praktijkopleider van de Zorggroep maak je een leerplan dat aansluit bij jouw manier van leren en bij wat jij nodig hebt.  

Je gaat één dag in de week naar school, de overige dagen ben je bij ons aan het werk. Je krijgt bij ons een contract van minimaal 24-32 uur. Daar zit je schooldag al bij in, wij betalen ook jouw opleiding. Zo combineer je werken en leren en doe je in korte tijd veel praktijkervaring op.
 
Zodra er bij ons een leerwerkplek vrij komt en je wordt aangenomen, kun je beginnen met de opleiding. Je volgt je lessen bij Care Academy Veluwe (Landstede) in Harderwijk. Tijdens je opleiding ontvang je een marktconform leerlingensalaris volgens cao VVT.

Contact en informatie

Heb je vragen, stel ze ? Ook die kan je via hetzelfde emailadres stellen. Tip. Lees ook eens de verhalen van collega's.

Heb je een vraag over een bepaalde vacature?

Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Privacybeleid website gebruik