EmailTwitterFacebookLinkedIn

Stagelopen bij de Zorggroep

Regelmatig zijn wij op zoek naar betrokken stagiaires die hun horizon willen verbreden. De Zorggroep heeft stageplekken in Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten. Je kunt bij ons stage lopen op allerlei gebieden, zowel in de zorg als daarbuiten. Bijvoorbeeld op de afdeling finance, communicatie, vastgoed, hr, etc. Fris talent is van harte welkom! Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je komt terecht in een maatschappelijk betrokken en dynamische organisatie.

Praktische informatie

Het aantal uren en de periode waarin je stage loopt zijn bespreekbaar, afhankelijk van de duur van je stage / onderzoek. Neem eerst contact op met jouw school of zij een stageplek voor je regelen of dat jij hiervoor zelf het initiatief mag nemen! Dit is per school/ opleiding anders geregeld.

Je ontvangt een stagevergoeding conform de CAO VVT. Heb je een interessante opdracht vanuit school die gerelateerd is aan de zorg, of wil je bij ons je afstudeeronderzoek doen? Daar staan wij zeker voor open! En mocht het van beide kanten klikken: er zijn goede doorstroommogelijkheden. Ook tijdens je stage kun je bij ons al aan de slag in een leuke (bij)baan.
 

Contact en informatie

Lijkt het je wat om bij ons stage te komen lopen? Mail naar opleidingen@znwv.nl je cv en motivatiebrief. Ook voor vragen kan je dit mailadres gebruiken. 

Heb je een vraag over een bepaalde vacature?

Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

©Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe