Stagelopen bij de Zorggroep

Stagelopen bij de Zorggroep2018-08-23T15:55:30+02:00

De Zorggroep wil de best mogelijke zorg geven en bijdragen aan het welzijn van kwetsbare ouderen. Dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we regelmatig talentvolle, betrokken stagiaires nodig die met een frisse blik hun hart volgen. Stagiaires in de zorg, maar ook stagiaires die ons na onderzoek kundig advies geven.  Leren en ontwikkelen is essentieel om onze zorg continu te verbeteren. Daarom verzekeren wij een kwalitatief goede leeromgeving.  Ons interne kompas daarbij zijn de kernwaarden respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid. Wil jij bijdragen aan de beste mogelijk zorg voor ouderen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Hieronder lichten we verschillende stage-mogelijkheden toe, maar een open sollicitatie is uiteraard van harte welkom.

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

Droom jij van een carrière in de zorg als verpleegkundige? Dan is deze opleidingsplaats iets voor jou! Je wordt breed opgeleid en ervaart meerdere facetten van de zorg. Naast een stagevergoeding en het uitbetalen van alle lesdagen, geven wij jou een baangarantie. Je leert en werkt in het hart van de ouderenzorg. Onder begeleiding van onze kundige collega’s doe jij ervaring op vanaf de eerste hulpvraag tot complexe zorg. En altijd is een expert van Zorggroep Noordwest-Veluwe bereid om jou het vak te leren.
Om zeker te zijn dat onze opleidingsplekken meebewegen met de snelle veranderingen in de samenleving werken wij nauw samen met Care Academy Veluwe.

Meeloopstage

Zoek jij een zorgstage niveau 1 tot 4 op MBO-niveau? Binnen het brede zorgaanbod van de Zorggroep zijn voldoende mogelijkheden om aan je competenties en persoonlijke leerdoelen te werken. Meelopen op een woning voor mensen met dementie? Of juist als activiteitenbegeleider? Waar jij ook ervaring op doet, wij zorgen voor een vast aanspreekpunt. Enthousiaste en betrokken werkbegeleiders maken jou graag wegwijs in de ouderenzorg.
Wij hebben afspraken met verschillende scholen. We raden dan ook aan om eerst contact te leggen met school! Om vervolgens een leuke stage te volgen bij ons op de Veluwe.

Onderzoek

Regelmatig beiden wij plek aan scholieren en studenten voor andere soorten stages. Denk aan opdrachten voor school, of afstudeeronderzoek. Dit kan door te reageren op een vacature die open staat, maar het kan ook op eigen initiatief. Voor een goed onderzoeksvoorstel of plan van aanpak staan wij altijd open. Van marketing, tot fysiotherapie en van vastgoed tot medicatie; overtuig ons van de toegevoegde waarde van jouw onderzoek voor de zorg die wij leveren en wij gaan graag met jou in gesprek.

Wat bieden wij?

De ouderenzorg is een prachtige branche om in te werken. Jij krijgt er veel voldoening en dankbaarheid voor terug, omdat je oprecht waarde toevoegt aan iemands leven. Van cliënten, maar ook van familie en professionals. Daarnaast bieden wij

  • veel doorstroommogelijkheden
  • allround leer-ervaring
  • interessante doelgroep van mensen die ons land hebben opgebouwd
  • professionele begeleiding van enthousiaste collega’s
  • en een vergoeding conform CAO VVT

Samen zoeken we naar een stageplek die bij jou past!

Contact en informatie

Zorggroep Noordwest-Veluwe ziet zichzelf als lerende organisatie. Daarom houdt de afdeling ‘opleidingen’ zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van talent. Wij zorgen voor een helder toekomstperspectief voor stagiaires, maar ook voor volop trainingen en workshops. De afdeling opleidingen is het eerste aanspreekpunt voor scholen én stagiaires.

Bel 088 – 056 3000 of mail naar opleidingen@znwv.nl.

Collega’s vertellen

Meelopen met Joke Vink van de dagbegeleiding

In de gezellige ruimte op de tweede verdieping van Randmeer is Joke Vink al druk in de weer. Haar dienst begint rond 8:45 uur, ruim voordat de deelnemers voor de dagbegeleiding komen. “Nog niet zo lang geleden zaten wij met de dagbegeleiding op Sonnevanck”, vertelt [...]