Zit jij op een punt in jouw loopbaan dat het tijd is voor iets anders? Zoek je een baan met diepgang? Denk dan eens aan een baan in de zorg. Met dit werk kun jij het verschil maken voor ouderen die dit nodig hebben. En je toekomstige collega’s zitten om jou te springen! Ben je niet gediplomeerd, maar wel geïnteresseerd?

Jaarlijks kunnen wij een bepaald aantal zij-instromers een leerwerkplek als leerling verzorgende IG aanbieden. Dit betekent:

  • zinvol werk in de ouderenzorg
  • een betaalde opleiding
  • 4 dagen werken, 1 dag opleiding
  • een basissalaris
  • baangarantie bij een diploma
  • volop ontwikkelmogelijkheden (aanvullende opleidingen en trainingen)

Als er een leerwerplek beschikbaar is, kun je als zij-instromer aan de slag op een van de locaties van de Zorggroep. Uiteraard ga je niet aan de slag zonder goede begeleiding. Ervaren collega’s helpen jou op weg en er is ondersteuning van een opleidingsfunctionaris. De opleiding doe je via de Care Academy Veluwe, de scholing zelf vindt plaats bij Landstede in Harderwijk.

Solliciteren

Mail je CV met motivatie naar werken@znwv.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Wil je meer informatie over werken bij de Zorggroep? Lees dan eens de verhalen van collega’s of bel 088 0563577.

Leerwerkplekken 2019

De leerwerkplekken voor 2020 zijn inmiddels vervuld. We kunnen je sollicitatie in portefeuille bewaren. Indien er meer bekend is over een leerwerkplek in 2021 nemen we je sollicitatie mee in deze procedure. Door het beperkt aantal plaatsen kunnen we echter geen garanties geven dat je kan deelnemen aan het leerwerktraject.