Flexpool

Werken in de flexpool bij Zorggroep Noordwest-Veluwe: waar en wanneer jij wilt!

In de flexpool van Zorggroep Noordwest-Veluwe heb je als bijvoorbeeld verzorgende ig, helpende (+) of verpleegkundige zelf de regie over waar en wanneer je wilt werken. Dit geeft je de vrijheid om je werk en privéleven goed te combineren, maar ook om afwisseling te vinden in je werk of om te ontdekken wat je nou echt leuk vindt.

Wij merken dat de voordelen van het werken vanuit de flexpool goed aansluit op de wensen en zekerheden die ZZP-ers zoeken! Er is veel interesse vanuit ZZP-ers in de zorg om toch weer in vaste dienst te komen. Jij ook, kom met ons in contact!

Bekijk de vacatures

Afwisseld werk

Vanuit het flexbureau van de Zorggroep worden de openstaande diensten op de locaties ingevuld. Dit betekent dat je als flexmedewerker kunt werken op verschillende locaties, in verschillende teams en met verschillende collega’s. Dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging in je werk. Je komt in contact met verschillende mensen en het geeft je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

 


Video: Melisa combineert het werken in de zorg met een andere baan


 

 


Jannie werkt ook na haar pensioen nog een paar uur in de zorg


 

Vrijheid en flexibiliteit

Je kiest zelf waar en wanneer je wilt werken. Dit geeft je de mogelijkheid om je werk goed te combineren met je privéleven.

  • Wil je meer tijd doorbrengen met je gezin? Dan kun je ervoor kiezen om in de weekenden of ’s avonds te werken.
  • Volg jij een (zorg) studie? Deel zelf je tijd in en verdien wat bij door werken en studeren te combineren.
  • Wil je nieuwe dingen leren? Je kunt ervoor kiezen om op verschillende locaties te werken.

We werken met een digitale app waarin diensten worden aangeboden. Via de app kun je heel makkelijk reageren op de diensten die bij je passen.

 

Werken bij de Zorggroep: zo ziet dat eruit

Flexmedewerkers zijn heel belangrijk binnen de organisatie. Medewerkers in de flexpool zorgen ervoor dat we onverwachte uitval opvangen, met een frisse blik naar de zorg kijken en helpen bij het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten. We vinden het belangrijk dat je plezier en succes hebt in je werk en daarom denken we graag met je mee. We stimuleren je je talenten te ontwikkelen en bieden je opleidingsmogelijkheden. Samen met jou kijken we naar hoe je jouw werkuren kunt combineren met je privéleven. We hebben verschillende locaties dus ook verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen of je dicht bij huis wilt werken of juist wat verder weg. Er is altijd een locatie die goed bij jou past.

 


Video: Hilda heeft door de app volledig eigen regie over haar diensten