Leren en ontwikkelen in de zorg

Zorggroep Noordwest-Veluwe is een grote organisatie voor ouderenzorg waar voortdurend aandacht is voor leren en ontwikkelen.

De werkplek is een aantrekkelijke en veilige leeromgeving waar werken en leren tegelijk plaats kunnen vinden. Organiseren van werkplekleren doen we bij Zorggroep Noordwest- Veluwe door het creëren van een leeromgeving waarin de werkplek, het skills-lab, het klaslokaal en de digitale leeromgeving één geheel vormen. De bewustwording dat je juist met en van je collega’s en cliënten/ bewoners kunt leren is essentieel.

BBL- of deeltijdopleiding

Ben jij een zij-instromer en wil jij graag starten in de zorg? Wij bieden je de mogelijkheid om een BBL-opleiding te volgen. Dit betekent dat je 1 dag per week naar school gaat en de andere dagen werk je op de zorglocatie. Je komt bij ons in dienst en voltooit je hele opleiding bij de Zorggroep, daarna krijg je een baan in de functie waarvoor je bent opgeleid.

Klik hier voor meer info

BOL- of voltijdsstage

Bij een BOL-opleiding zit je het grootste gedeelte van de week op school en doe je door middel van stages praktijkervaring op. Eén of meerdere van je stages kan je bij de Zorggroep doen! Ook tijdens je stage kun je bij ons al aan de slag in een leuke (bij)baan.

Klik hier voor meer info

Beroepsoriënterende, maatschappelijke of snuffelstages

Op zoek naar een snuffelstage, een beroepsoriënterende, een beroepsvoorbereidende of een maatschappelijke stage (MAS)? Wij hebben tal van mogelijkheden op locaties in Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet. Leergierige, enthousiaste stagiaires zijn bij ons van harte welkom!

Klik hier voor meer info

Monique heeft al een indrukwekkende loopbaan in de ouderenzorg bij Zorggroep Noordwest-Veluwe. Ze begon als medewerker in de huishouding, is daarna doorgestroomd naar gastvrouw en streeft nu haar passie voor ouderenzorg na als woonassistent.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij jou als student een goede en veilige werkplek bieden. Bij ons kun je ervaring opdoen met werkprocessen en werkzaamheden. Je krijgt begeleiding op de werkvloer.