Helpende of helpende plus

Werken als helpende of helpende plus bij Zorggroep Noordwest-Veluwe betekent maar één ding: op liefdevolle wijze bijdragen aan het welzijn van ouderen. Ga jij die uitdaging aan?

Waardevol werk

Je start je dienst met de intentie er samen met bewoners en collega’s een prachtige dag van te maken! Met warme aandacht begeleid en help je bewoners in hun dagelijks leven. Je biedt dagelijkse zorg en ondersteunt bij de maaltijden. Je voert diverse taken uit volgens het zorgleefplan. Je hebt oog voor de geestelijke, lichamelijke en sociale situatie van de bewoner. Je signaleert en rapporteert veranderingen. Als helpende plus deel je ook medicatie.  Met dit werk kom je dicht bij mensen; je hebt mooie gesprekken met bewoners of cliënten en hun familie en mantelzorgers.

En jij? Je hebt het hart op de juiste plek

Je bent doortastend, leergierig en toegewijd. Je staat graag voor een ander klaar en bent gemotiveerd om onze bewoners een stralende dag te bezorgen. Je kent je grenzen en weet wanneer je om hulp moet vragen. Je kunt goed zelfstandig werken en je bent sociaal vaardig. Ga jij er graag samen met je collega’s voor om de beste zorg te bieden? Dan pas jij in een van onze teams!

Werken bij de Zorggroep: zo ziet dat eruit

Alle bewoners en cliënten hebben hun eigen verhaal en zijn uniek. Wat is er nu mooier je zorg hierop aan te laten sluiten? Het is belangrijk dat je plezier en succes hebt in je werk en daarom denken we graag met je mee. We stimuleren je je talenten te ontwikkelen en bieden je opleidingsmogelijkheden. Samen met jou kijken we naar hoe je jouw werkuren kunt combineren met je privéleven. We hebben verschillende locaties in Nunspeet, Ermelo, Putten en Harderwijk, dus ook verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen of je dicht bij huis wilt werken of juist wat verder weg. Er is altijd een locatie die goed bij jou past.

Over Zorggroep Noordwest-Veluwe
+
Over de sollicitatieprocedure
+