Huishoudelijk medewerker

Vind jij een schoon huis ook zo fijn? Dat geldt ook voor onze bewoners.
Schoonmaken is een vak. Ouder worden is niet altijd makkelijk en jij begrijpt dat. Je bent vriendelijk, hebt aandacht voor de bewoners én je bent goed in je vak. Zo draag jij bij aan het welzijn van onze bewoners. Zij zijn blij met jou en jij met hen!

Waardevol werk

Je doet huishoudelijk werk bij ouderen in een van onze woonzorglocaties.  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ruimtes in en rond het gebouw. Je maakt kamers, sanitair en de openbare ruimtes schoon. Je hebt als huishoudelijk medewerker ook een signalerende taak; als je ziet dat er iets mis is met een bewoner onderneem je actie.

En jij? Je hebt het hart op de juiste plek

Je bent doortastend, toegewijd en staat graag voor een ander klaar. Je vindt het fijn om onze bewoners blij te maken met een schoon huis. Je kunt goed zelfstandig werken, je bent sociaal vaardig en hebt een open karakter. Wil jij samen met  collega’s zorgen voor een schone en prettige omgeving voor ouderen? Dan pas jij in een van onze teams!

Werken bij de Zorggroep: zo ziet dat eruit

Alle bewoners en cliënten hebben hun eigen verhaal en zijn uniek. Wat is er nu mooier je zorg hierop aan te laten sluiten?

Het is belangrijk dat je plezier en succes hebt in je werk en daar denken we graag bij mee. We stimuleren je je talenten te ontwikkelen en bieden je opleidingsmogelijkheden. Samen met jou kijken we naar hoe je jouw werkuren kunt combineren met je privéleven. We hebben verschillende locaties dus ook verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen of je dicht bij huis wilt werken of juist wat verder weg. Er is altijd een locatie die goed bij jou past.

Over Zorggroep Noordwest-Veluwe
+
Over de sollicitatieprocedure
+