Vakantiewerk of bijbaan

Ben jij minimaal 16 jaar en lijkt het je leuk om alleen of samen met een vriend/vriendin werkervaring op te doen in de zomerperiode?  Kies voor een gezellige en leerzame werkplek op een van de zorglocaties van de Zorggroep in Nunspeet, Ermelo, Putten of Harderwijk.

Wat ga je verdienen?

Natuurlijk betalen we naar ervaring & opleidingsjaren conform cao VVT.

 • Het startsalaris is minimaal 12,54 bruto per uur, daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • Inclusief onderstaande betekent dit een minimaal bruto uurloon van 14,59
 • Vakantiegeld (8%)
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,33%)

Belangrijk om te weten: In je contract komt dus een uurloon te staan van 12,54, want na afloop van je contract ontvang jij je vakantiegeld en eindejaarsuitkering uitbetaald.

Direct naar de vakantiebanen

 

De meest voorkomende functies zijn:

 • Medewerker huishouding
  Als huishoudelijk medewerker kun je goed je energie kwijt. Je maakt kamers, sanitair en de openbare ruimtes schoon. Natuurlijk is er ook tijd voor een praatje met de bewoners.
 • Woonzorgassistent
  Je ondersteunt de zorgmedewerkers met het opruimen en bijvullen van de materialen. Je maakt schoon, doet de afwas of ondersteunt bij de maaltijden en verschoont de bedden.
 • (Zorg)medewerker
  Volg je een zorgopleiding? Dan kun je vanaf het tweede jaar hbo of het derde jaar mbo ondersteunen in de zorg. Zo kun je je kennis in de praktijk brengen. Afhankelijk van je stage-ervaring/opleiding – en in overleg met de manager – mag je bepaalde zorghandelingen uitvoeren. Wat ga je doen? Je helpt  bewoners en cliënten ’s ochtends en/of ’s avonds met wassen, aankleden, eten en drinken. Je ondersteunt ze ook bij allerlei dagelijkse activiteiten als een spelletje of een wandeling.

Onze vacatures voor (zorg)studenten

Enthousiast geworden?

Ben jij een vlotte scholier of student die minimaal 3 weken beschikbaar is in de zomer? Of nu al beschikbaar bent voor een bijbaan? Dan is dit je kans: solliciteer direct!  Cv en/ of een korte motivatie vinden wij natuurlijk fijn! Wil je in je motivatie aangeven van wanneer tot wanneer je beschikbaar bent?

Vragen

Heb je vragen over vakantiewerk? Bel met één van de recruiters Annet 06-12402789 of Cindy 06-82918446 of via 088-0567700.