Vakantiewerk bij Zorggroep Noordwest- Veluwe

Wil jij wat bijverdienen deze zomer? Zorggroep Noordwest- Veluwe heeft vele leuke vakantiebanen in de ouderenzorg.
Direct solliciteren

 

Interesse in een goed betaalde job deze zomervakantie? Bij ons verdien je in de zomervakantie 30% boven op het minimumloon, als je max 6 weken werkt. Daarnaast ontvang je 15% over je vakantie-uren en 8% vakantiegeld. Dit geldt voor vakantiekrachten in de catering (eten & drinken verzorgen) of in de huishouding.  Volg je een zorgopleiding dan word je ingeschaald volgens cao VVT en is het minimum salaris 12,10 bruto per uur!! Lees snel verder over de leuke jobs die open staan.

Ben je enthousiast, behulpzaam en gemotiveerd en minimaal 16 jaar? Kies dan voor een gezellige en interessante vakantie-/bijbaan bij de Zorggroep! Wie weet kan je wel samen met je vriend/vriendin leuke werkervaring opdoen op één van de zorglocaties in Nunspeet, Ermelo, Putten of Harderwijk.

Medewerker huishouding:

Als huishoudelijk medewerker kun je goed je energie kwijt binnen een van onze zorglocaties. Je maakt kamers, sanitair en de openbare ruimtes schoon. Natuurlijk is er ook tijd voor een praatje met de bewoners. De werktijden zijn veelal tussen 7:00- 17:00 uur. Zo kan je lekker veel uren maken, maar wil je alleen de ochtenden ook dat is bespreekbaar!

(Zorg)medewerker

Je helpt onze bewoners en cliënten met het ochtend- of avondritueel van wassen, aankleden, eten en drinken geven. En bij de ondersteuning van de dagelijkse activiteiten zoals een spelletje of een wandeling. De werktijden zijn meestal in de ochtend en avond en je wordt volgens rooster ingepland.

Volg je een zorgopleiding dan kan je vanaf het tweede jaar hbo en het derde jaar mbo ondersteunen in de zorg. Afhankelijk van je stage-ervaring/opleiding, mag je enkele zorghandelingen uitvoeren. Dit stem je af met je manager. Een mooie manier om je kennis in de praktijk te brengen! Zie de zorgfuncties onderaan de pagina.

Nog geen zorgervaring maar wel minimaal drie weken beschikbaar deze zomer en zin om te ontdekken wat er allemaal gebeurt in de zorg? Denk dan eens aan: huiskamergastheer/-vrouw, woonzorgassistent, brasserie gastvrouw/-heer of huishoudelijk medewerker.

Huiskamer gastheer-/ vrouw:

Hou je van gezelligheid? Als assistent gastheer/-vrouw help je onze bewoners o.a. tijdens de maaltijden, je zorgt dat de huiskamer netjes is, doet een spelletje of gaat een stukje wandelen. De werktijden zijn meestal tussen 8:00 en 13:00 of tussen 16:30 en 20:00 uur, dit kan per locatie verschillen.

Woonzorgassistent:

Je ondersteunt de zorgmedewerkers met het opruimen en bijvullen van de materialen. Je maakt schoon, verschoont de bedden, doet een afwasje of ondersteunt bij de maaltijden. De werktijden zijn tussen 7:00 en 17:00 uur, maar je maakt niet standaard 8 uur per dag.

Brasserie gastvrouw/-heer:

Heb je een beetje cateringervaring en wil je helpen met het schenken van koffie/thee, de maaltijden opwarmen en allerlei andere hand- en spandiensten? Dan kan je op een van de volgende locaties in Ermelo – Kroondomein of IJsvogel – of Harderwijk – Boerhaavehof, Villa Verde of Weideheem – werken. De werktijden zijn meestal tussen 10:00 en 15:00 uur en er wordt ook in de weekenden gewerkt.

Bij de Zorggroep krijg je een prima salaris en je kunt ervaren hoe leuk het is in de ouderenzorg. Dit is je kans! Ben jij de vlotte scholier of student die tijd over heeft in de maanden mei tot en met september? Ben je minimaal 3 weken beschikbaar en wil je alleen of samen met een vriend/vriendin vakantiewerk doen? Solliciteer direct.

Waarom werken bij Zorggroep Noordwest-Veluwe?

  • Je doet afwisselend en dankbaar werk
  • Je hebt veel contact met bewoners en collega’s die enorm blij met je zijn
  • Je werkt dichtbij huis
  • Je krijgt een goed salaris
  • Je wordt ingewerkt door een ervaren collega
  • Je kan er een bijbaan aan over houden voor in je vrije tijd
  • Je hebt recht op vakantiegeld 
  • Je vakantie-uren worden maandelijks uitbetaald boven op je loon

Wat ga je verdienen?

Bij ons verdien je 30% boven op het minimumloon, als je maximaal 6 weken in de zomervakantie werkt. Daarnaast ontvang je 15% over je vakantie-uren en 8% vakantiegeld. Dit geldt voor vakantiekrachten in de catering (eten & drinken verzorgen) of in de huishouding. Wie wil dit nu niet?

Wat wordt je bruto uurloon:

Leeftijd Bruto salaris per uur
16 € 5,06
17 € 5,79
18 € 7,32
19 € 8,79
20 €11,71
21 en ouder €14,64

Per 1 juli is het minimumloon omhoog gegaan, deze is recent verwerkt in bovenstaand overzicht.

Al bezig met een opleiding in zorg of welzijn? Natuurlijk betalen we naar ervaring & opleidingsjaren. Je wordt ingeschaald in een passende schaal volgens de cao VVT. Deze cao is net aangepast en aantrekkelijker dan ooit! Minimum salaris in de schaal is 12,10 bruto per uur, maar wordt met manager afgestemd.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer direct door het formulier in te vullen en aan te geven welke functie en welke locatie je voorkeur heeft. Tevens kan je vermelden in welke periode je beschikbaar bent. Cv en/ of een korte motivatiebrief vinden wij natuurlijk fijn!

Heb je vragen over de vakantiewerk bel dan met Annet of Cindy, recruiters via 088-0567700.

Direct solliciteren

Goed om te weten

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Onze vacatures voor (zorg)studenten