Het is volop in het nieuws: het corona-virus heeft veel gevergd van zorgmedewerkers. Gelukkig komt er na een heel spannende tijd iets meer rust in de Zorggroep. We gunnen het onze medewerkers dat ze tijdens een meer dan verdiende vakantie kunnen uitrusten van de laatste maanden. Daarom hebben we heel hard vakantiekrachten nodig. Zeker mensen die bezig met een opleiding als helpende, verzorgende ig of verpleegkundige zijn hard nodig en we hebben een super leerzame baan voor hen. Maar ook voor nietzorgstudenten hebben wij leuk vakantiewerk. Zie ons online inschrijfformulier. 

Dus, ben jij op zoek naar vakantiewerk en wil je onze collega’s helpen op adem te komen? Meld je aan voor vakantiewerk in de Zorggroep.  Je bent meer dan welkom! 

Ben je minimaal 16 jaar en wil je graag 3 of meer weken in de zomervakantie werken?  Wie weet is het mogelijk om na de vakantie bij ons te blijven werken, in de weekenden, tijdens vakanties of avonden. Je kunt bij ons aan de slag in de zorg of als gastvrouw / gastheer, maar ook in de huishouding, als keuken- of afwashulp of in de bediening in een van onze brasserieën.

Ben je benieuwd naar werken in de zorg, dit is je kans tijdens de zomervakantie!

Waarom werken bij Zorggroep Noordwest-Veluwe?

  • je doet afwisselend en dankbaar werk
  • je hebt veel contact met bewoners en collega’s die enorm blij met je zijn
  • je werkt dicht bij huis (we hebben locaties in Putten, Ermelo, Nunspeet en Harderwijk)
  • je krijgt een goed salaris (inclusief 8% vakantiegeld)
  • je wordt ingewerkt door een ervaren collega

Wat ga je verdienen?

Vakantiewerk in de zorg
Ben je al bezig met een opleiding in zorg of welzijn? Natuurlijk betalen we naar ervaring & opleidingsjaren. Je wordt ingeschaald in schaal 20 of hoger volgens de cao VVT. Naast het uurloon dat in je vakantiewerk overeenkomst is opgenomen, ontvang je 8% vakantiegeld en 8,33% vakantietoeslag (dit laatste zijn de verlofrechten omgerekend naar geld). Als vakantiekracht bouw je geen pensioen op en heb je geen recht op een eindejaarsuitkering.

Vakantiewerk in de huishouding, als gastvrouw-heer of keukenassistent
Ga je werken in de huishouding, keuken, gastvrouw-heer dan ontvang je het dan geldende minimum loon + een euro toeslag. Naast het uurloon dat in je vakantiewerk-overeenkomst is opgenomen, ontvang je 8% vakantiegeld en 8,33% vakantietoeslag (dit laatste zijn de verlofrechten omgerekend naar geld).

Als vakantiekracht bouw je geen pensioen op en heb je geen recht op een eindejaarsuitkering.Om je een idee te geven hoeveel dit per uur is, zijn de percentages omgerekend en opgeteld bij het contractsalaris en deze zie je bij het all-in bruto uurloon. Hieronder een overzicht van de minimum lonen, zoals deze gelden per 1 januari 2020. Rond mei worden de minimum lonen per 1 juli 2020 bekend.

Leeftijd           Contractsalaris bruto (inclusief 1 euro extra)              All-in bruto uurloon* 
16  3,66 + 1,00 = 4,66 euro     5,42 
17  4,19 + 1,00 = 5,19 euro  6,03 
18  5,30 + 1,00 = 6,30 euro  7,32 
19  6,36 + 1,00 = 7,36 euro     8,56 
20  8,49 + 1,00 = 9,49 euro  11,03 
21 en ouder  10,60 + 1,00 = 11,60 euro  13,49 


Langer dan 6 weken werken

Werk je langer dan 6 weken? Dan ben je geen vakantiekracht maar krijg je een tijdelijke overeenkomst met vast uren en verlofuren. Aan het eind van je contract krijg je je vakantiebijslag uitgekeerd.

Solliciteren

Interesse in een vakantiebaan bij de Zorggroep? Vul het sollicitatieformulier op deze pagina in.

Vragen?

Stuur een e-mail naar werken@znwv.nl of bel via 06-12 40 27 89

sollicitatieformulier vakantiewerk

    LET OP: om in de verzorging te mogen werken moet je een kopie van een diploma of certificaat meesturen waaruit blijkt op welk niveau je mag werken.
  • graag de nummers van de weken noemen
  • graag de nummers van de weken noemen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt een bevestiging per mail  toegestuurd. Geen bevestiging ontvangen? Kijk in je spam-map!