De Arcade

De Arcade is gelegen op een centrale, levendige plek in Ermelo.

Vanuit deze locatie kijk je naar winkelend publiek, de molen en het terras van het nabijgelegen restaurant. Veel faciliteiten zijn dan ook op loopafstand, zoals winkels aan de overkant van de weg. Op de begane grond bevindt zich een kapsalon, een bibliotheek en een ontmoetingsruimte waar men kan meedoen aan allerlei activiteiten.

Deze locatie is helemaal gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie. De afdelingen zijn ruim opgezet en geschakeld om, waar nodig, elkaar te kunnen helpen.

Samen werken in De Arcade: geen productiewerk maar elke dag kijken wat er nodig is om kwetsbare ouderen de best zorg te bieden!

Wie wonen hier?

In De Arcade zijn 7 woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben. In totaal is er plaats voor 56 bewoners.

Wie werken er?

Er werken 7 teams met 15 tot 20 medewerkers. In De Arcade werken verzorgenden ig, verpleegkundigen, huiskamer gastvrouwen/-heren, leerlingen, stagiaires, huishoudelijk medewerkers en vrijwilligers. Daarnaast een ervaren team van behandelaren en paramedici.

 

Een collega:

“Waarde toevoegen aan het leven van kwetsbare ouderen is iets wat je met passie en met je hart doet. Het is mooi om voor mensen te zorgen in de herfst of soms zelf al in de winter van hún leven.”