Thuiszorg Ermelo

Thuiszorg Ermelo helpt ouderen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

“Tijd voor een praatje is er vast niet”, horen we mensen die ons niet kennen wel zeggen. Maar niets is minder waar. Ook dat hoort bij de thuiszorg. We willen juist zien en horen hoe het met cliënten gaat. Soms, omdat we de zorg daarmee kunnen verbeteren en soms vanwege de gezelligheid. Thuiszorg met aandacht. Daar gaat het om!

Welke cliënten?

In Ermelo zijn op ongeveer 133 cliënten in zorg. Zo’n 80 cliënten ontvangen dagelijks zorg en de overige zijn cliënten met alleen personenalarmering.
Wij zijn er voor ouderen die persoonsalarmering, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben. En voor casemanagement dementie kan men bij ons terecht. Onze wijkverpleegkundige helpt ook cliënten die een aanvraag willen door voor een PGB.

We bieden zorg aan menen met somatische, psychogeriatrische en/of psychiatrische problematiek. In het laatste geval werken we samen met de geestelijke gezondheidszorg (ggz).

Wie werken er in het thuiszorgteam?

In Ermelo werken 2 teams: Rehoboth en IJsvogel. In totaal werken er 32 medewerkers: helpenden plus, verzorgenden IG, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen.

Onze medewerkers staan stevig in hun schoenen en vinden  het leuk om in te spelen op allerlei voorkomende situaties, ook als dat betekent dat ze veel moeten  schakelen.

Een collega:

“Je krijgt zoveel terug van mensen voor wie je voor zorgt. Je bouwt echt een band op de cliënt en zijn naasten. Daar moet je wel blij van worden, toch?”

 

  • 133 cliënten
  • 32 medewerkers
  • 2 teams
Alle thuiszorgvacatures