Thuiszorg Harderwijk

Thuiszorg Harderwijk helpt ouderen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

“Tijd voor een praatje is er vast niet”, horen we mensen die ons niet kennen wel zeggen. Maar niets is minder waar. Ook dat hoort bij de thuiszorg. We willen juist zien en horen hoe het met cliënten gaat. Soms, omdat we de zorg daarmee kunnen verbeteren en soms vanwege de gezelligheid. Thuiszorg met aandacht. Daar gaat het om!

Welke cliënten?

Wij zijn er voor ouderen die persoonsalarmering, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben. Ook voor casemanagement dementie kan men bij ons terecht.

Wie werken er in het thuiszorgteam?

In Harderwijk werken we met 2 teams: Stadsweide en de Aanleg.  In totaal werken er 40 medewerkers: helpende plus, verzorgende ig, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen en leerlingen.

Voor ons team staat het geluk en de vitaliteit, het welzijn en welbevinden van de cliënten altijd voorop. Onze medewerkers staan stevig in hun schoenen en vinden ze het leuk om in te spelen op allerlei voorkomende situaties, ook als dat betekent dat ze veel moeten  schakelen.

Een collega:

“Er zijn zoveel verschillende cliënten en thuissituaties. En hoe mooi is het om deze mensen te helpen de dag weer goed te beginnen!”