Villa Verde

Woonzorglocatie Villa Verde ligt aan de rand van de Harderwijkse binnenstad tussen veel groen.

Deze moderne , sfeervolle woon- en leefgemeenschap heeft sinds september 2022 een prachtig leerhuis met 16 leerlingen verpleegkundigen en verzorgende ig.

Iedere bewoner heeft een eigen studio (zit-slaapkamer met eigen badkamer). Maar het kloppend hart vormt een mooie, royale gezamenlijke woonkamer met diverse hoekjes: een ruimte waar ontspannen, ontmoeten, rusten en goed eten centraal staan. Dit is de plek waar het samenleven plaatsvindt, een echte woon- en leefgemeenschap. Hier gaat het erom dat we van iedere dag een zinvolle dag maken!

Wie wonen hier?

Villa Verde biedt een warm welkom aan 54 bewoners. Op de begane grond verblijven 27 mensen met lichamelijke (somatische) klachten. De tweede verdieping is voor bewoners met dementie die een veilige en beschermende woonomgeving nodig hebben.

Deze woonzorglocatie is vooral geschikt voor ouderen die veel waarde hechten aan betrokkenheid, een zinvolle daginvulling en mensen om zich heen.

Wie werken er?

Er wordt gewerkt vanuit 2 teams. Deze teams bestaan uit gemiddeld 24 collega’s: verzorgende ig, helpende (+), verpleegkundigen, huiskamergastvrouwen en -heren, leerlingen en stagiaires.

Een collega:

“Samen zijn we sterk, we zien om naar elkaar.”