Villa Verde

Woonzorgcentrum Villa Verde ligt aan de rand van de Harderwijkse binnenstad tussen veel groen.

Deze nieuwe locatie Villa Verde heeft in de lente 2021 haar deuren geopend. Iedere bewoner heeft een eigen studio (zit-slaapkamer met eigen badkamer). Maar het kloppend hart vormt een mooie, royale gezamenlijke woonkamer met diverse nisjes en hoekjes: een ruimte waar ontspannen, ontmoeten, rusten en goed eten centraal staan. Dit is de plek waar het samenleven plaatsvindt, een echte woon- en leefgemeenschap. Hier gaat het erom dat we van iedere dag een zinvolle dag maken!

Wie verblijven in Villa Verde?

Villa Verde biedt een warm welkom aan 54 bewoners. De onderste woonlaag biedt plaats aan 27 mensen met lichamelijke (somatische) klachten. De tweede woonlaag is voor bewoners met dementie die een veilige en beschermende woonomgeving nodig hebben.

Deze locatie is vooral geschikt voor ouderen die veel waarde hechten aan betrokkenheid, een zinvolle daginvulling en mensen om zich heen.

Wie werken er?

Er wordt gewerkt vanuit 2 teams. Deze teams bestaan uit gemiddeld 24 collega’s: woonzorgbegeleiders, helpenden, verpleegkundigen, gastvrouwen en -heren, leerlingen en stagaires.

Een collega:

“Samen zijn we sterk, we zien om naar elkaar.”