Klantadvies / Veluws Ouderen Servicepunt (VOS)

De afdeling bestaat uit 5 medewerkers klantadvies en 5 klantadviseurs. Zij werken voor klantadvies van de Zorggroep en het Veluws Ouderen Servicepunt (VOS).

Klantadvies Zorggroep Noordwest-Veluwe

Klantadvies beheert de wachtlijsten van alle 15 locaties van de Zorggroep en is aanspreekpunt voor alle vragen rondom wonen, zorg en welzijn voor deze cliënten, hun familie of mantelzorgers. De klantadviseurs regelen wat nodig is voor ouderen die in een van onze locaties komen wonen.

Veluws Ouderen Servicepunt (VOS)

Het VOS is het coördinatiepunt tijdelijk verblijf. Het is een regionaal aanmeldpunt waar verwijzers ouderen uit onze regio kunnen aanmelden die op korte termijn een tijdelijke plek voor verzorging/verpleging nodig hebben. Het kan gaan om eerstelijnsverblijf, maar ook om een crisis-, en/of spoedplekken of logeeropvang/respijtzorg.

Mensen die vragen hebben rondom ouderenzorg en welzijn in de regio, kunnen bij het VOS terecht via telefoonnummer 088 – 056 4444.

Een collega:

“Geen dag is hetzelfde en de waardering die je krijgt van de cliënt en/of familie, maar ook van verwijzers, is onbetaalbaar.”