Elim

In woonzorgcentrum Elim verblijven bewoners - zowel met lichamelijke als geheugenproblemen - in kleine woongroepen.

Als je bij Elim binnenkomt, sta je direct in het bruisende hart van het centrum: de brasserie. Iedereen kan aanschuiven bij de gezellige etentjes en leuke activiteiten in de brasserie, ook ouderen uit de wijk. De bewoners verblijven in kleine woongroepen met een gezellige, gezamenlijke huiskamer, eigen zit-slaapkamers en eigen sanitair (toilet en douche) op de slaapkamer.

Wie verblijven hier?

In Elim wonen ouderen met geheugenproblemen of zware lichamelijke klachten die intensieve zorg en verpleging nodig hebben. In Elim staat de wens van de bewoner centraal, onze passie is om alle zorg af te stemmen op de behoefte van de bewoner!

Wie werken er?

In Elim zijn een vijftal 5 teams, waarvan 2 pg en 3 somatiek. Ieder team bestaat uit 15 tot 20 collega’s. Er werken verzorgende ig, helpende, woonzorgassistenten, verpleegkundigen, gastvrouwen/heren, leerlingen, stagiaires en  medewerkers welzijn en activering. Uiteraard zijn er ook vrijwilligers die helpen met allerlei voorkomende taken.

Een collega:

“Collegialiteit is erg belangrijk, we proberen alles bespreekbaar te maken naar elkaar en open te communiceren. Hierdoor ontstaan er hechte teams die voor de bewoners klaarstaan, maar zeker ook voor elkaar.”