De Schauw

In woonzorgcentrum De Schauw verblijven bewoners in een kleine woongroep (psychogeriatrie) en appartementen (verzorgd wonen).

Woonzorgcentrum De Schauw is niet weg te denken uit Putten. Al vele jaren biedt dit centrum woonruimte aan oudere Puttenaren. Bij binnenkomst kom je direct in de brasserie van De Schauw. Hier kunnen bewoners eten, biljarten of deelnemen aan een van de gezellige activiteiten. Deze locatie kenmerkt zich door een ‘ons-kent-ons-gevoel’. Er komen veel familieleden en vrijwilligers over de vloer en iedereen steekt een handje uit.

Wie verblijven hier?

Ouderen die veel verzorging en begeleiding nodig hebben kunnen in De Schauw verzorgd wonen in een appartement. Ook zijn er woongroepen voor ouderen met dementie die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben.

Wie werken er?

Er werken 5 teams. De teams verzorgd wonen bestaan uit ca 20 medewerkers, de teams psychogeriatrie uit 10 medewerkers. Er werken verzorgende ig, helpende/assistenten, verpleegkundigen, gastvrouwen/heren, een medewerker welzijn en activering, leerlingen en stagiaires. Daarnaast zijn de behandelaren betrokken, kok, gastheren en gastvrouwen van de brasserie en de dagbesteding.

Een collega:

“Door met z’n allen liefdevolle en betrokken zorg te geven, creëren we een warm thuis voor onze bewoners.”