Thuiszorg Putten

Thuiszorg Putten helpt ouderen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

“Tijd voor een praatje is er vast niet”, horen we mensen die ons niet kennen wel zeggen. Maar niets is minder waar. Ook dat hoort bij de thuiszorg. We willen juist zien en horen hoe het met cliënten gaat. Soms, omdat we de zorg daarmee kunnen verbeteren en soms vanwege de gezelligheid. Thuiszorg met aandacht. Daar gaat het om!

Welke cliënten?

Wij zijn er voor ouderen die persoonsalarmering, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben. Ook voor casemanagement dementie kan men bij ons terecht.

Wie werken er in het thuiszorgteam?

In Putten werken we met 2 teams: Elim en De Schauw. In totaal zijn er 41 medewerkers: helpende plus, verzorgende ig, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Beide teams hebben ongeveer 60 á 70 cliënten. Het gaat om verschillende vormen van zorg: persoonlijke verzorging, verpleging en casemanagement dementie.

Onze medewerkers staan stevig in hun schoenen en vinden ze het leuk om in te spelen op allerlei voorkomende situaties, ook als dat betekent dat ze veel moeten  schakelen.

Een collega:

“Geen enkele dag is hetzelfde en geen enkele client is hetzelfde. Onze cliënten laten zorg toe en dat is een heel verschil met het ziekenhuis waar mensen zorg ondergaan.”