Psycholoog

Werken als psycholoog bij Zorggroep Noordwest-Veluwe betekent samen met alle betrokkenen - naasten, vrijwilligers en teamleden - zorgen dat de ouderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd een zo prettig mogelijk leven kunnen leiden.

Waardevol werk

Met een groeiend aantal kwetsbare ouderen wordt psychologische hulp steeds belangrijker. Hoe inspirerend is het om samen met collega’s een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van het behandelplan? En medewerkers te coachen bij de uitvoering hiervan? Hoe kun je de kwaliteit van leven van ouderen verbeteren?

Je komt te werken in een team van GZ-psychologen en basispsychologen (sommigen nog in opleiding).   In het team is veel aandacht voor overleg en deskundigheidsbevordering. Er is ook veel ruimte om je agenda zelf in te plannen.

En hoe werk jij?

Je bent een gemotiveerde en ondernemende psycholoog met hart voor kwetsbare ouderen. Je verricht (neuro)psychologische diagnostiek, geeft adviezen aan verzorgenden en familieleden over de benadering van de cliënt en voert het behandelplan uit. Naast de samenwerking met artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, geestelijk verzorgers en welzijnsmedewerkers werk je ook samen met muziektherapeuten en bewegingsagogen. Je draagt bij aan de totstandkoming van het behandelplan en je coacht medewerkers en het team bij de uitvoering hiervan. Daarbij houd je je bezig met de ontwikkeling van beleid en (het geven van) scholingen. Je legt snel verbanden, adviseert en vindt het van essentieel belang om multidisciplinair samen te werken.

Werken bij de Zorggroep: zo ziet dat eruit

Bijdragen aan de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van de cliënten/bewoners zijn belangrijke uitgangspunten in jouw werk. Wat is er nu mooier dan dat in een multidisciplinair team te doen?

Het is belangrijk dat je plezier en succes hebt in je werk en daarom denken we graag met je mee. De Zorggroep investeert in jouw persoonlijke en professionele groei door middel van relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Uiteraard erkent het bestuur het behandelteam als belangrijke partner en investeert daarin.

Over Zorggroep Noordwest-Veluwe
+
Over de sollicitatieprocedure
+