Verpleegkundige

Werken als verpleegkundige bij Zorggroep Noordwest-Veluwe betekent: op liefdevolle wijze en deskundig bijdragen aan de zorg voor ouderen. Ga jij die uitdaging aan?

Waardevol werk

Je start je dienst met de intentie er samen met bewoners/cliënten en collega’s een prachtige dag van te maken! Met warme aandacht begeleid en help je bewoners/cliënten in hun dagelijks leven. De bewoners/cliënten houden hierbij altijd zoveel mogelijk zelf de regie. Het is jouw taak om factoren te signaleren die van invloed zijn op de gezondheid van de bewoners/cliënten en zo nodig onderneem je actie. Je verricht verpleegtechnische handelingen en ondersteunt en instrueert verzorgenden, leerlingen en stagiaires daarbij.
Met dit werk kom je dicht bij mensen; je hebt mooie gesprekken met bewoners of cliënten en hun familie.

En hoe werk jij?

Je bent doortastend, leergierig en toegewijd. Je staat graag voor een ander klaar en bent gemotiveerd om onze bewoners/cliënten een stralende dag te bezorgen. Je kent je grenzen en weet wanneer je om hulp moet vragen. Je kunt goed zelfstandig werken en je bent sociaal vaardig. Ga jij als verpleegkundige er graag samen met je collega’s voor om de beste zorg te bieden? Dan pas jij in een van onze teams! Samenwerking in deze rol is namelijk heel belangrijk. Jij en je collega’s adviseren, ondersteunen en coachen elkaar om zo de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren. Samen maak je het rooster en bepaal je wie welke teamrol vervult; zo zorg je er samen voor dat elk teamlid tot zijn/haar recht komt. Je hebt ook een rol in de kennisontwikkeling van het team met als doel dat iedereen blijft leren en zich kan ontwikkelen.

Werken bij de Zorggroep: zo ziet dat eruit

Alle bewoners en cliënten hebben hun eigen verhaal en zijn uniek. Wat is er nu mooier je zorg hierop aan te laten sluiten? Het is belangrijk dat je plezier en succes hebt in je werk en daarom denken we graag met je mee. We stimuleren je jouw talenten te ontwikkelen en bieden je opleidingsmogelijkheden. Samen met jou kijken we naar hoe je jouw werkuren kunt combineren met je privéleven.

We hebben verschillende mogelijkheden voor verpleegkundigen, in onze zorglocaties maar ook in de thuiszorg. Je kunt kiezen of je dicht bij huis wilt werken of juist wat verder weg. Er is altijd een team dat goed bij jou past.

Ambulant verpleegkundige

Leerling verpleegkundige

Over Zorggroep Noordwest-Veluwe
+
Over de sollicitatieprocedure
+