Verzorgende ig

Werken als verzorgende ig bij Zorggroep Noordwest-Veluwe betekent maar één ding: op liefdevolle wijze bijdragen aan het welzijn van ouderen. Ga jij die uitdaging aan?

Waardevol werk

Je start je dienst met de intentie om er samen met cliënten/bewoners en collega’s een prachtige dag van te maken! Met warme aandacht begeleid en help je cliënten/bewoners in hun dagelijks leven. Je belangrijkste taak is om cliënten of bewoners te begeleiden in hun dagelijkse leven.  Je voert diverse taken uit volgens het zorgleefplan, ook verpleegtechnische handelingen. Je hebt oog voor de geestelijke, lichamelijke en sociale situatie van de bewoner. Je signaleert en rapporteert veranderingen en zo nodig ga je in gesprek met familie, mantelzorgers, behandelaren en collega’s.

Met dit werk kom je dicht bij mensen; je hebt mooie gesprekken met bewoners/cliënten en hun familie en/ of mantelzorgers.

En jij? Je hebt het hart op de juiste plek

Je bent doortastend, leergierig en toegewijd. Je staat graag  voor een ander klaar en bent gemotiveerd om onze bewoners een stralende dag te bezorgen. Je kent je grenzen en weet wanneer je om hulp om moet vragen. Je kunt goed zelfstandig werken, neemt graag initiatief, bent sociaal vaardig en kunt goed observeren.

Ga jij er graag samen met je collega’s voor om de beste zorg te bieden? Dan pas jij in een van onze teams!

Werken bij de Zorggroep: zo ziet dat eruit

Alle bewoners en cliënten hebben hun eigen verhaal en zijn uniek. Wat is er nu mooier je zorg hierop aan te laten sluiten? Het is belangrijk dat je plezier en succes hebt in je werk en daarom denken we graag met je mee. We stimuleren je je talenten te ontwikkelen en bieden je opleidingsmogelijkheden. Samen met jou kijken we naar hoe je jouw werkuren kunt combineren met je privéleven. We hebben verschillende locaties in Nunspeet, Putten, Ermelo en Harderwijk, dus ook verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen of je dicht bij huis wilt werken of juist wat verder weg. Er is altijd een locatie die goed bij jou past.