Ergotherapeut

Als ergotherapeut geef je advies en instructie aan patiënten en familieleden. Samen met je collega's zorg je dat ouderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd ondersteund worden bij de dagelijkse handelingen en daardoor een zo prettig mogelijk leven kunnen leiden. Ga jij die uitdaging aan? Kijk dan snel bij de vacature voor ergotherapeut.

Waardevol werk

Met een groeiend aantal ouderen wordt de hulp bij dagelijkse handelingen steeds belangrijker. Kleine aanpassingen kunnen al van grote betekenis zijn. Je zorgt er in teamverband voor dat de zelfstandigheid en de kwaliteit van leven van onze bewoners zoveel mogelijk behouden blijft. Hoe mooi is dat?

En hoe werk jij?

Je bent een creatieve en ondernemende ergotherapeut met hart voor kwetsbare ouderen. Je richt je op de dagelijkse activiteiten van onze bewoners. Met jouw adviezen en instructies help je hun zelfstandigheid te vergroten en ben jij van grote toegevoegde waarde voor de kwaliteit van hun dagelijkse leven. Je vindt het daarbij van essentieel belang om multidisciplinair samen te werken. Er is veel afwisseling in je werk en ook veel vrijheid: je maakt je eigen planning en benut de ruimte om mee te denken en ideeën te opperen.

Werken bij de Zorggroep: zo ziet dat eruit

Bijdragen aan de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van ouderen zijn belangrijke uitgangspunten in jouw werk. Het is belangrijk dat je plezier en succes hebt in je werk en daarom denken we graag met je mee. Zorggroep Noordwest-Veluwe investeert in jouw persoonlijke en professionele groei door middel van relevante scholing en opleidingsmogelijkheden. Benieuwd welke vacatures we hebben voor ergotherapie? Bekijk ze hier!