Opleiden

De Zorggroep biedt volop opleidingsmogelijkheden. Dit geldt voor onze eigen medewerkers, maar ook als je (nog) niet bij ons werkt is er van alles mogelijk om het zorgvak te leren.

Als erkend leerbedrijf leiden wij jaarlijks tientallen leerlingen en stagiaires op voor een baan in de VVT-sector (VVT =  verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg).

Via een werken-en-lerentraject kun je bij ons je VIG-diploma (mbo 3) of verpleegkundediploma (mbo 4) behalen. De lessen volg je aan een ROC, je praktijkervaring doe je bij ons op. Somatiek, psychogeriatrie, thuiszorg, reactivering: door mee te werken op verschillende afdelingen leer je veel en krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk in de ouderenzorg. 

Naast deze leerwerkplekken zijn er bij ons ook stageplaatsen in verschillende studierichtingen. Ook voor beroepsorienterende stages, maatschappelijke stages en snuffelstages kun je bij de Zorggroep terecht.

E-learning

Als medewerker van de Zorggroep vind je theoretische verdieping in onze e-academie. Over allerlei onderwerpen zijn e-learning modules beschikbaar. Medewerkers maken er gebruik van om hun bekwaamheden op peil te houden, maar ook voor leerlingen en stagiaires zijn de modules een mooie aanvulling op hun opleiding. 

GoodHabitz, voor je werk óf voor jezelf

Alle medewerkers en vrijwilligers van de Zorggroep krijgen toegang tot GoodHabitz. Met GoodHabitz leer je wanneer en hoe het jou uitkomt. Er zijn er meer dan 100 online trainingen beschikbaar en er komen telkens nieuwe bij. Helemaal gratis en zonder verplichtingen.
Via GoodHabitz kun je trainingen volgen die van pas komen in je werk. Meer weten over Microsoft 365? Dat kan. Maar er zijn ook trainingen die voor jezelf leuk of handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan Mindfulness, Optimisme voor beginners of Doen waar je blij van wordt.