Beroepsoriënterende, maatschappelijke of snuffelstages

Op zoek naar een snuffelstage, een beroepsoriënterende, een beroepsvoorbereidende of een maatschappelijke stage (MAS)?

De Zorggroep Noordwest-Veluwe heeft tal van mogelijkheden op locaties in Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet. Leergierige enthousiaste stagiaires zijn bij ons van harte welkom!

Welke stagemogelijkheden zijn er?

 • vmbo snuffelstage
  Bij vmbo snuffelstages krijg je een eerste indruk van de dagelijkse beroepspraktijk. De stage varieert van een dagdeel tot een aantal dagen.
 • vmbo arbeidsoriënterende stage
  Tijdens een vmbo arbeidsoriënterende stage doe je werkervaring op in de praktijk. Deze stage duurt 1 tot 2 weken.
 • vmbo beroepsvoorbereidende stage
  Na de arbeidsoriënterende stage volgt een vmbo beroepsvoorbereidende stage. Dit is een stage waarin je je voorbereid op de arbeidsmarkt door het ontwikkelen van een goede werkhouding en het opdoen van specifieke werkervaring.
 • maatschappelijke stage (MAS)
  Een maatschappelijke stage is een meeloopstagesvoor studenten van het vmbo, havo en vwo. Met als doel actief en vrijwillig iets bijdragen aan de samenleving.

Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden:

 • PEP/BOZ-stage
  Dit is een kennismakingstage voor eerstejaars mbo-studenten helpende, verzorgende en verpleegkunde. Doel is dat de stagair een eerste indruk krijgt van het werken in de zorg. Deze stage duurt 4 maanden.
 • Entreestage
  Een entreestage wordt geregeld door een docent van jouw school. Heb je belangstelling voor een stage bij de Zorggroep, neem dan contact op met je school.

Al deze stages zijn gebaseerd op vrijwillige basis.

Contact en meer informatie

Heb je belangstelling óf heb je vragen, mail naar: vrijwilliger@znwv.nl