Kroondomein

Kroondomein, een nieuw woonzorgcentrum, dicht bij het centrum van Ermelo gelegen.

Deze moderne locatie staat op een centrale plek in Ermelo met winkels en andere voorzieningen op loopafstand. Het gebouw telt 76 studio’s en appartementen; er zijn ook appartementen geschikt voor echtparen. Op elke etage is ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te eten, hobby’s uit te oefenen, interesses te delen of feestelijke gebeurtenissen te vieren. Op de begane grond is een ruime buurtkamer waar ook mensen uit de buurt van harte welkom zijn.
Kroondomein maakt onderdeel uit van het Oranjepark. Een wijk waarin mensen naar elkaar omkijken op basis van wederkerigheid. Op een heel praktische manier helpen en versterken zij elkaar. Jong, oud, gezond of kwetsbaar: je doet ertoe in Kroondomein. Ook is Kroondomein een open-PG-huis. Dat wil zeggen dat alle bewoners zich vrij kunnen bewegen en d.m.v. domotica de veiligheid van bewoners wordt geborgd.

Wie wonen hier?

Kroondomein biedt verzorging en begeleiding aan ouderen met lichamelijke of geheugenproblemen.

Wie werken er?

Er wordt gewerkt vanuit 5 teams, variërend van 10 tot 20 medewerkers: woonzorgassistenten, helpende, verzorgende ig, verpleegkundigen, huiskamer gastvrouwen/-heren en leerlingen.

Een collega:

“Met elkaar maken we al het mogelijke werkelijkheid.”