Sonnevanck

Sonnevanck is gelegen in de bosrijke omgeving tussen Harderwijk en Ermelo. Op het terrein van Sonnevanck vind je verschillende gebouwen - zowel oud- als nieuwbouw - met daarin meerdere afdelingen.

In het hoofdgebouw zit een kapsalon, internetcafé en restaurant Vivaldi. Het  is prettig wandelen op het langgerekte terrein, bijvoorbeeld langs de dierenweide. Op het terrein staat ook een kerk waar geregeld diensten of andere activiteiten plaatsvinden.

Bekijk de vacatures

Wie verblijven hier?

In Sonnevanck verblijven zowel ouderen met lichamelijke als geheugenproblemen. Ouderen met lichamelijke klachten die veel verzorging en verpleging nodig hebben, kunnen terecht in bijvoorbeeld Brem, Crocus, de Bloementuin, de Vlindertuin en de Korenbloem. De bewoners van de Vlindertuin krijgen naast verzorging en verpleging ook intensieve begeleiding vanwege specifieke aandoeningen.

Achter het hoofdgebouw staan 4 twee-onder-een kap woningen met de namen Iris, Hortensia, Myrthe en Rozemarijn. Hier wonen de ouderen met geheugenproblemen, net als in een deel van de Korenbloem.

Brem is de crisis- en observatieafdeling in het hoofdgebouw. Deze afdeling levert alleen kortdurende zorg aan ouderen met lichamelijke problemen die na hun verblijf terug naar huis gaan.

Wie werken er?

Hoe groot de teams zijn en wie er werken, verschilt per afdeling. 

Meer info?

Kijk  op de pagina's van de verschillende afdelingen: